Reviews

 

Laat hier uw ervaring met Salt Clinic achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 3.236.116.27 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Kim schreef op 20 oktober 2020 om 7:20 am
Ik heb al heel lang last van onverklaarbare luchtwegklachten. Ik bezoek nu wekelijks de Salt Clinic en het verlicht enorm. Ik heb geen last meer van ontstoken en pijnlijke neusholtes. Mijn luchtwegen voelen veel schoner na een bezoek en ik adem vrijer. Daarnaast is het elke week weer een uur volledige ontspanning voor me.
Gert schreef op 22 februari 2020 om 9:39 am
De zoutkamer van de Salt Clinic is een bijzonder prettige ruimte waardoor wij de Halotherapie als zeer aangenaam hebben ervaren. Mijn persoonlijke ervaring is dat er bij mij zeer snel een gevoel van ontspanning plaatsvond hetwelk zich gedurende de behandeling intensiveerde waardoor ik de ruimte na een uur zeer ontspannen verliet. De therapie werkte ook goed om het probleem van vastzittend slijm in de keel te verlichten waardoor ik beter kon ademen.
Floor schreef op 29 november 2018 om 2:42 pm
Vorige week een bezoekje gebracht aan Salt Clinic. Ik ging er vrij nuchter heen, was wel zeer nieuwsgierig naar evt. resultaten. Eens in het jaar heb ik altijd last van eczeem rondom mijn ogen, heel toevallig had ik de dag van de afspraak mijn “eczeemperiode”. Van de behandeling zelf werd ik erg rustig, ik voelde dat tijdens de behandeling de huid rondom mijn ogen wat strak trok. Na de behandeling had ik geen jeuk meer rondom mijn ogen en een dag na de behandeling was het eczeem zo goeds als weg. Voor mij een goede reden terug te komen!
Astrid schreef op 12 oktober 2018 om 11:31 am
Ik ben gisteren geweest met mijn vriendin die ondanks de antibiotica blijft hoesten. Het was een bijzondere belevenis en heerlijk relaxt met de rustgevende lounge muziek op de achtergrond.👌🏻
Nigar schreef op 24 september 2018 om 2:30 pm
Een plek om helemaal tot rust te komen. Voelde me geweldig na de behandeling en de dagen erna zat ik vol met energie en had ik een super zachte huid. Van binnen ziet deze clinic er geweldig uit. Heel stijvol en rustgevend. Na de behandeling krijg je een kopje biologische thee. Heerlijk! Ze hebben een leestafel met hele leuke boeken en tijdschriften. Die kan je lezen in de zoutkamer als je ontspant of na afloop wanneer je thee drinkt. Angela (eigenares) is super vriendelijk. Je loopt naar buiten helemaal ZEN!
Joanna schreef op 18 september 2018 om 2:11 pm
19 september 2018: Ik ben nu 10 x in de zoutkamer geweest. Heerlijk ontspannend en verlichtend voor de adem! De ruimte is prachtig en de muziek is zacht en laat je mijmeren. Een aanbeveling voor iedereen die te maken heeft met ademproblemen en/of huidaandoeningen.
Mariette schreef op 17 september 2018 om 1:43 pm
3 juli 2018Ik heb nu bijna 10 sessies achter de rug. Wat een zalige en verlichtende ervaring. Mijn hooikoorts klachten zijn beduidend minder. Mijn verstopte neus en holtes zijn weer open en schoner. Zo fijn om een uurtje te kunnen ontspannen en ondertussen het zout zijn helende en ontsmettende werking te laten doen! Ik kom zeker terug in het "snotter seizoen" en in het voorjaar als mijn hooikoorts de meeste problemen geeft. Zo fijn dat Halotherapie nu in Gouda is.