Ervaring

 

Hoe ervaart u de zoutkamer?

Bij binnenkomst van de kamer ervaart u meteen een gevoel van rust. U neemt plaats in één van de comfortabele ligstoelen. Nadat iedereen heeft plaatsgenomen wordt het licht gedimd. Het is de bedoeling dat u zich ontspant. De temperatuur is aangenaam maar indien u toch wat kou ervaart dan kunt u bij de ingang een dekentje pakken. Tijdens de sessie kunt u een boek lezen, mediteren of heerlijk ontspannen, luisterend naar de rustgevende muziek die zachtjes wordt afgespeeld in de kamer.  

 

Wat kunt u het beste dragen in de zoutkamer?

U kunt uw dagelijkse kleding gewoon aanhouden. Eigenlijk alles waar u zich comfortabel in voelt. Bij kinderen is het wel belangrijk dat de kleding schoon is om vervuiling van de zoutkamer tegen te gaan. In het geval van huidaandoeningen kunt u een korte broek of een mouwloos shirtje aan doen zodat het zout direct op de huid komt. We vragen onze klanten altijd om overschoenen boven hun sokken te dragen en een haarnetje op te doen, uiteraard zijn deze gratis verkrijgbaar bij de receptiebalie. In verband met hygiëne vragen we aan klanten met huidaandoeningen om een eigen handdoek mee te nemen waar ze op kunnen zitten in de zoutkamer. U kunt uw waardevolle spullen of tassen in één van onze kluisjes in onze kleedkamer opbergen.  

 

Hoe weet u wanneer de sessie is afgelopen?

Normaal gesproken duurt een sessie tussen de 25 en 45 minuten. Uit eigen ervaring vinden wij dit aan de korte kant en hebben ervoor gekozen om onze klanten een vol uur volledige ontspanning te bezorgen. Na afloop van de sessie zullen de lichten weer aangaan. Het is dan de bedoeling dat u zich eerst wat uitstrekt en op een langzaam tempo de kamer verlaat. Gelieve ook rekening te houden met de andere gasten. Ziet u dat er klanten voor u al naar buiten zijn wacht dan even wat langer in de kamer zodat ook zij rustig hun spullen kun pakken en zich eventueel kunnen omkleden.