Effect

 

Hoe voel ik mij na afloop van een sessie?

Na afloop voelt u zich volledig ontstresst. Veel mensen kunnen last krijgen van nies-, of hoestbuien of worden wat slaperig. Dit is volkomen normaal. We adviseren onze klanten om na afloop van de sessie plaats te nemen aan onze grote tafel waar we u een warm kop biologische thee of een heerlijk kop koffie kunnen aanbieden. U kunt dan even bijkomen en gebruik maken van de lectuur die op tafel ligt. Graag vragen wij u rekening te houden met andere klanten en niet te telefoneren in de openbare ruimte. We willen onze klanten namelijk een moment van rust aanbieden. 

 

Krijgt u tijdens de Halotherapie hetzelfde effect van een dag doorbrengen op het strand?

Ja, het effect is zelfs intensiever omdat u tijdens de Halotherapie droog zout inhaleert terwijl u op het strand, zout in combinatie met vochtige lucht binnenkrijgt. Het droge zout komt net iets verder in de longen dan het inademen van het zoute, vochtige zeelucht.  

 

Is Halotherapie wetenschappelijk bewezen?

Ja, er zijn wetenschappelijke onderzoeken beschikbaar maar helaas zijn daar geen Nederlandse publicaties van. Mocht u interesse hebben in deze artikelen in het Engels dan kunt u bij de baliemedewerker om meer informatie vragen.